SHPËRNDAJE

Video Shpaketim: Maxell AIR Voltage Wireless QI

Më siguri se keni dëgjuar për teknologjinë e mbushjes se smartphone-it pa tela, ndoshta edhe ju posedoni një smartphone të tillë, si Nokia Lumia 920, Nexus 4 apo HTC 8X, mirëpo nuk keni pasur mbushësin pa tela, sepse zakonisht nuk vjen me pajisje smartphone.

Duke ju falënderuar shitorës Mega ky mbushës (Wireless Ped) tani gjendet edhe në Kosovë. Ne kemi bërë shpaketimin e “Ped-it”, si dhe kemi shpjeguar se si funksionon mbushja pa tela duke përdorë smartphone-in Nokia Lumia 920.

[youtube id=”hv9HCRodjMA” width=”600″ height=”350″]

Video Praktike: Maxell AIR Voltage Wireless QI adapter për iPhone 4

Çka nëse nuk keni një smartphone të tillë që mbushet pa tela? Maxell ka menduar edhe për ketë, duke ofruar kështu edhe adapterin qe i mundëson smartphone-ve mbushjen e baterisë pa tela, duke përdorur standardin QI. Për test ne kemi provuar mbushësin pa tela me smartphone-in iPhone 4.

Adapteri ka formën e gomës mbrojtëse të smartphone-it, që e mbron pajisjen nga goditjet dhe në të njëjtën kohë i mundëson mbushjen e baterisë pa tela.

Ne vijim keni mundësi të shikoni konkretisht se si funksionon kjo teknologji. |ameble|

[youtube id=”cWeWNouTt5s” width=”600″ height=”350″]

Këtë pajisje mund ta gjeni në: mega logo