SHPËRNDAJE

Javën e kaluar kemi bërë shpaketimin e pajisjes Samsung Galaxy S4 dhe kemi treguar se çfarë vjen në paketimin e tij.

Ndërsa sot, në videon e më poshtme kemi bërë një video praktike të smartphone-it në fjalë, me ç’rast kemi demonstruar disa mundësi si dhe funksione që ofron ky smartphone. |ameble|

[youtube id=”gXiSnBK-Tn0″ width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE