SHPËRNDAJE

Është publikuar video e parë e lojës Grand Theft Auto V që shfaq detajet e çdo karakteri qe luajnë një rol në ketë lojë dhe tregon se si mund të kaloni në mes roleve madje edhe gjatë disa misioneve për të arritur avantazhe.

Në video është shpjeguar gjithashtu se si mund të rregullojmë veturat, pastaj mund të bëjmë yoga, luajmë golf, bëjmë gjueti me kafshët, të blejmë në tregun e aksioneve si dhe shumë tjera. Të gjitha këto janë të paraqitura me efekte mahnitëse. GTA V pritet të filloj shitjen më 17 Shtator në konsolat PlayStation 3 dhe Xbox 360.

[youtube id=”N-xHcvug3WI” width=”600″ height=”350″] |ameble|

SHPËRNDAJE