SHPËRNDAJE

Nëse keni vendosur për blerjen e një tableti-PC si Iconia W700 nga Acer, dhe nëse jeni kureshtar të dini se çfarë ka brenda paketës së tij, në videon e më poshtme kemi paraqitur shpaketimin e Acer Iconia W700. Vlërsimin e plotë të kësaj pajisje do ta paraqesim ditët e ardhshme.

[youtube id=”50BHCVMBrGs” width=”600″ height=”350″]

Pra, në brendësi të paketimit gjenden: Tablet PC, udhëzuesi, mbushësi i baterisë / kabllo, Dock-u, Tastiera Bluetooth dhe adapteri për Monitor Out.

Disa nga karakteristika kryesore janë të paraqitura si në vijim:

 • Sistemi Operativ: Windows 8
 • Intel® CoreTM i3-2365M (2-bërthamor)
 • Kamera frontale 1.3, kurse ajo e pasme 5 megapikselë
 • Hapësira e brënshme e diskut SSD 64GB
 • Memoria 4GB  DDR3
 • 11.6″ Full HD TFT LCD – 1920 x 1080
 • Grafika Intel® HD Graphics 4000
 • WiFi – 802.11a/b/g/n
 • Micro USB 3.0 + 3 x USB 3.0 (në Dock (në djep))
 • Micro HDMI
 • 3-cell Li-ion bateri deri më 8 orë
 • 295 x 191 x 9.15/11.9  mm |ameble|

Këtë pajisje mund ta gjeni në: Laptop shop

SHPËRNDAJE