SHPËRNDAJE

Nëse keni vendosur për blerjen e një iPad Mini nga Apple, dhe nëse jeni kureshtar të dini se çfarë ka brenda paketës së tij, në videon e më poshtme kemi paraqitur shpaketimin e iPad Mini.

[youtube id=”2h1H4Z7mNjI” width=”600″ height=”350″]

Pra, në brendësi të paketimit gjenden: iPad Mini, udhëzuesi, mbushësi i baterisë / kabllo USB llogoja nga Apple.

Disa nga karakteristika kryesore të iPad Mini janë të paraqitura si në vijim:

  • Sistemi Operativ: iOS (6.1, 6)
  • Përmasat:  7.87 x 5.30 x 0.28  inç
  • Pesha: 312 gram
  • Ekrani: 7.9 inç, IPS LCD, 1024 × 768 piksela
  • Bateria: 16.3 Wh
  • Procesori: Apple 5 1.0 GHz 2-bërthamorë ARM Cotrex – A9
  • RAM: 512 MB
  • Hapësira e brendshme: 16 GB
  • Kamera: e pasme 5 megapikselë me video incizim 1080p, ajo frontale 1.2 megapikselë
  • Rrjeti: Wi-Fi |ameble|
SHPËRNDAJE