SHPËRNDAJE

Në një prej lajmeve të më hershme nga ambele, është bërë njoftimi për smartphone LG Optimus G nga kompania LG. Ky smartphone siç është përshkruar më herët veçohet me Procesor quad-core 1.5GHz Snapdragon S4 Pro, Ekranin 4.7 inç me 1280 x 768 pixel HD, RAM 2GB, Kamera 13 megapixel, Sistemi Operativ Android 4.0 Ice Cream Sandwich që realisht do të paraqet një avantazh të madh në krahasim me smartphone të tjerë që janë aktual në treg.

Si do të duket ky smarphone, si dhe çfarë shërbime mund të ofron, kompania LG ka bërë prezantimin nëpërmjet një video, të cilin mund ta shikoni në videon e më poshtëm. |ameble|

[youtube id=”zAytOPnfkX8″ width=”600″ height=”350″]

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE