SHPËRNDAJE

Siç ju kemi njoftuar më herët për video zyrtare për Windows 8 nga Micosoft, nga tani, përveç çmimeve të publikuar për Microsoft Surface, po ashtu ju mund të shikoni dhe videon zyrtare për Microsoft Surface.

Këtë video zyrtare, mund ta shikoni në videon e më poshtëm. |ameble|

[youtube id=”P0m6tq8vK7E” width=”600″ height=”350″]

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE