SHPËRNDAJE

Vine të premten festoi përvjetorin e saj të parë dhe për të festuar ketë moment ky shërbim ka publikuar një përmbledhje të videove më interesante të kësaj platforme. Disa përmbajtje, me të vërtetë të frikshme kanë dalë nga ata gjashtë sekonda që ofron kjo platformë për incizim, duke i dhënë gjithashtu përdoruesit një mundësi të mrekullueshme për të shfaqë talentin e tyre komik. Pjesa më e madhe e videove janë disa pamje të shpejta të jetës personale të dikujt, gjithashtu aty shfaqet edhe kreativiteti që shpesh të bën për të qeshur.

Nëse keni pak kohë, përmbledhjen 18 minuta të gjatë mund t’a shikoni në videon e më poshtme: /ameble

[youtube id=”GRm0KsbI5DA” width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE