SHPËRNDAJE

Pas hyrjes në tregun e PC-ve vitin e kaluar, ishte vetëm një çështje kohe para se Vizio të prezanton tabletin e parë me Windows 8. Kompania Vizio sapo ka bërë njoftimin për specifika të këtij tableti i cili do të jetë 11.6 inç me ekran Full HD. Procesori dual-core 1GHz, AMD chip Z60, e bën këtë tablet në mesin e parë të Windows 8 tableta me një procesor AMD. Ky tablet do të ketë 2GB RAM si dhe 64GB hapësirë të brendshme, një 2-megapixel kamerë fronatle si dhe HDMI / USB mikro-porte.

Vizio ende nuk ka njoftuar për çmimin e tabletit si dhe datën e paraqitjes së tij në treg. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE