SHPËRNDAJE

VLC per AndroidVLC është një prej softuerëve më të preferuar në botë për të luajtur videot. Si softuer përdoret nga miliona njerëz në mbarë botën, dhe nga shumë lloje të platformave. Aplikacioni i VLC-së për Android, kohët e fundit është përditësuar dhe përdoruesit të cilët e përdorin me shpesh mund t’i shohin ndryshimet, edhe pse në pamje duket pak a shumë i njëjtë. Një tipar i ri që është shtuar në ketë përditësim është mundësia që videot të vazhdojnë të luhen në sfond, pa i mbyllur ato.

Përveç kësaj zhvilluesit kanë rregulluar edhe disa t’meta në lidhje me shfletimin nga kartela SD, në përshpejtimin e harduerit, posedon një pamje tjetër për Audio Play etj.

Për ata që nuk e dinë, VLC për Android është në dispozicion pa pagesë dhe mund të shkarkohet nëpërmes Google Play Store. /ameble

SHPËRNDAJE