SHPËRNDAJE

Pas një pritje të gjatë, VLC Player(versioni beta) për Android me në fund është në dispozicion në Google Play Store. I quajtur si Neon, versioni beta përkrah vetëm pajisjet qe përdorin procesorë ARMv7, megjithatë shumë shpejt do të ketë përkrahjen edhe nga pajisje të tjera.
Siç edhe pritej, version për Android sjell disa karakteristika që janë të pranishme edhe në versionin VLC te desktop-it,  mundësinë për të bërë play local files dhe network streaming.
“Ky version nuk është programuar për të gjithë”  ka thënë ekipi i VLC-së, ka ende disa te meta që duhen përmirësuar. |ameble| |videolan.org|

Rekomandohet për:

  • Galaxy Nexus; (OMAP 4460)
  • HTC One X; (Tegra 3)
  • Samsung Galaxy S3; (Exynos 4 Quad)
  • Motorola Defy; (OMAP 3610)
  • HTC Desire; (QSD8250 Snapdragon)
  • Nexus one. (QSD8250 Snapdragon) [divider top=”0″]
SHPËRNDAJE