SHPËRNDAJE

Sot në treg eksiton një numër i madh i pajisjeve “set-top box” që ju mundëson shërbime të ndryshme të tilla si Netflix ose YouTube. Një prej këtyre pajisjeve është Boxee TV. Boxee ditët e fundit ka shënuar një popullaritet të madh me njoftimin se Walmart do të merret me shitjen e pajisjes së saj të fundit, që në SHBA fillon nga dita e nesërme.

Boxee TV do të jetë në dyqane tamam në kohë për sezonin e pushimeve, me një çmim prej 98 $. Boxee TV është set-top box me ngjyrë të zezë që vjen me telekomandë, ajo mund të ketë qasje të lirë në kanale të transmetimit HD, si dhe përmbajtje streaming me internet.
Për me shumë detaje mund të informoheni nga Boxee. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE