SHPËRNDAJE

Western Digital ka shtuar një linjë të re të hard disqeve të jashtme e quajtur Edge Pasaporta ime (Edge My Passport). Një dizajn ultra-kompakt, të një niveli të lartë që karakterizohet me USB lidhje 3.0 SuperSpeed, auto backup, mbrojtjen për fjalëkalim (password) , dhe inkriptim të harduerit. Aktualisht Western Digital është duke ofruar vetëm një model 500 GB për PC dhe Mac. Një furnizim me energji të jashtme nuk është e nevojshme, pasi që ajo mund të aktivizohet nëpërmjet desktop  ose llap top porti të USB 2,0 ose USB portit 3,0. Edge Pasaporta ime për versionin PC ka çmimi prej 109,99 $ ndërsa Edge Pasaporta ime për Mac 119,99 $. |ameble|[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE