SHPËRNDAJE

E fundit që kemi dëgjuar ka qenë që WhatsApp nuk kishte plane të menjëhershme për përgatitjen e një aplikacioni për Blackberry 10. Kjo në atë kohë ishte shumë e pa pritur. WhatsApp posedon gjërat e hapura dhe të lejohet komunikimi midis platformave të shumta.

Mirëpo, tani kemi disa lajme të mira në lidhje me ketë. Sipas një cicërime nga Neeraj Arora që punon në WhatsApp, ka thënë se “shumë shpejtë do të vij aplikacioni për Blackberry 10 dhe do të vij në muajin Mars”. Mars është javën e ardhshme. Është më mirë vonë se kurrë.

Pra nuk ka një datë të caktuar, por për ata qe posedojnë një smartphone BB10 pritja do të jetë e shkurtër. Ky lajm duhet të inkurajoj më shumë njerëz për të blerë Blackberry. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE