SHPËRNDAJE

Për të kursyer para në faturat mujore të energjisë elektrik, Wikoda Sunflower mund të jetë mundësia më e mirë për ndriçim. Një pajisje e re që montohet në shtëpi, një pasqyrë që përcjell rrezet e diellit për të gjeneruar energji. E ndërtuar në formë të një luledielli, me gjashtë panele të pasqyrës në majë dhe shtyllën metalike. Përdoruesit mund të mbjellin ketë bimë në oborret e tyre dhe të përdorin pasqyra për të pranuar rrezet e diellit kudo që ata duan në shtëpi, me efikasitet 95%.

Rrezet e diellit që reflektohen mund të arrijnë deri në 25 metra dhe të gjenerojnë ekuivalentin fuqi të mjaftueshëm për 60 poqa ideale, për dhoma të errëta qe nuk kanë dritë natyrore.

Kompania Wikoda thotë se kjo pajisje qe montohet jashtë mund të përballojë breshërin, borën dhe erëra më fuqi deri në 80 Km/h. Çmimi i saj është 399 dollar. |ameble| [youtube id=”oKVaexi_70I” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE