SHPËRNDAJE

Microsoft zyrtarisht ka bërë publike pamjen paraprake (Preview) për versionin e ri të Windows-it, Windows 8.1 Preview, dhe nga sot është në dispozicion për tu shkarkuar. Për të marrë përditësimin duhet të vizitoni uebfaqen http://preview.windows.com dhe klikoni “Get It Now”.

Kjo do të instalojë një patch pastaj bëhet restart, pas ristartimit ju ofrohet mundësia për të instaluar pamjen paraprake menjëherë kur të hyni brenda kompjuterit tuaj. Për më shumë informata mund të gjeni në uebfaqen e Microsoft-it http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/preview-faq|ameble|

[youtube id=”7BN0W7CONpw” width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE