SHPËRNDAJE

Zëvendës presidenti i Windows-it Tami Reller ne një konferencë te mbajtur dje në Toronto(Kanada) përfundimisht ka konfirmuar se Windows 8 është në rrugën e duhur dhe do të niset për prodhim nga java e parë e gushtit dhe pastaj për përdoruesit do të jetë në dispozicion nga fundi i tetorit, gjithashtu do të lëshohet për prodhim edhe Windows Server 2012 nga po e njëjta datë.

Konsumatorët të cilët kane blerë kompjuterin me Windows 7 pas datës 2 qershor do ta kenë mundësin ta bëjnë upgrade ne Windows 8 për vetem 15$. |guardian.co.uk| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE