SHPËRNDAJE

Në muajin korrik, lajmet ishin së çmimi për të përmirësuar (upgrade) Windows XP, Windows Vista, ose Windows 7 në sistemin e ri operativ Windows 8 Pro do të jetë vetëm 40 $.

Kjo ishte pra një ofertë promovuese nga Microsoft dhe gjithësesi se nuk do të zgjasë përgjithmonë. Mirepo nëse e keni në plan dhe ende nuk keni kaluar në Windows 8 Pro, atëherë më mirë të bëni atë para së çmimi të rritet. Keni kohë deri më 31 janar për të marrë çmim promovues prej 40 $, por pas kësaj pritet qe çmimet te ndryshojnë, sepse ka mundësi që një përmirësim në Windows 8 do t’ju kushtojë 199.99 $ ndërsa versioni standard Windows 8 do të kushtojë 119.99 $.

Nga ana tjetër, nëse keni Windows 8, por dëshironi ta përmirësoni në Windows 8 Pro, paketa Windows 8 Pro do t’ju kushtojë 99.99 $.

Pronarët e kompjuterve që kanë Windows 8 Pro që dëshirojnë të shtojnë funksionin shtesë Windows Media Center mund të blejnë paketën Media Center për 9.99 $. |ameble| [divider top=”0″]