SHPËRNDAJE

Sistemi më i ri operativ nga Microsoft-i tani është gati për shkarkim. Vizitoni sajtin Windows 8 dhe mësoni se si bëhet upgrade nga Windows7 apo edhe nga Windows8 Developers Release, si dhe instaloni në pajisjet që veç i keni Laptop apo në Desktop.

Kërkesat minimale janë njësoj si për Windows 7 dhe kjo mund te ndryshoj në produktin final.

Microsofti rekomandon:

  • 1 GHz processor
  • 1 GB RAM (32-bit) ose 2 GB RAM (64-bit)
  • 16 GB hapsirë (32-bit) ose 20 GB (64-bit)
  • DirectX 9 kartel grafike me WDDM 1.0 [divider top=”0″]
SHPËRNDAJE