SHPËRNDAJE

Skype Beta tani përfshin shërbimin Microsoft Windows Live Messenger.

Ishte vetëm çështje kohe për Microsoft që të integroj shërbimin e vet Live Messenger në Skype të sapo blerë. Kompania ka lëshuar të premten beta versionin në Skype 5,11 për Windows që lejon përdoruesit të kyqen në Skype duke përdorur Microsoft llogaritë e tyre qu tani ju mundëson chat më Messenger, Xbox, Hotmail dhe Outlook pa pasur nevojë për të instaluar dy klientëve të ndara.

“Ju tani mund të kyqeni në Skype direkt duke përdorur një Facebook apo Microsoft llogari, pa pasur nevojë që së pari të krijoni një llogari në Skype, duke e bërë më të lehtë të lidheni me miqtë. Nëse lidheni më një llogari të Microsoft-it apo Facebook-ut do të ofrohet një mundësi për të lidhur llogarinë tuaj në Skype. Nëse ju zgjidhni opsionin atëherë Skype do të tregojë listën e miqve të kombinuar ne Sykpe People. Kjo është një fushë qe ne jemi ende duke punuar kështu që ju lutemi na tregoni për përvojën tuaj”, shkruan pos tjerash ne blogun e Skype-it. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE