SHPËRNDAJE

Microsoft si duket muajin Tetor do ta ketë një muaj më plotë organizime, do të filloj më Windows 8 dhe do të jetë një ngjarje e planifikuar nga 25 Tetori, gjithashtu do të nisë edhe tableti i tyre i ri Surface.

Mirëpo dje Microsoft ka dërguar edhe një ftesë tjetër për ngjarjen e cila do të mbahet më 29 Tetor në San Francisco për sistemin operativ Windows Phone 8 , kështu që ne ndoshta mund të presim smartphone tjerë te ri që do të shfaqen në të njëjtën ditë.

Tani më kemi parë disa pajisje te reja me Windows Phone 8 nga Nokia dhe HTC, që janë Lumia 820 dhe 920 kurse nga HTC, HTC Windows Phone 8X dhe 8S, por do të ishte shumë interesante që ketë radhë të shohim pajisje tjera të paraqiten më Windows Phone 8. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE