SHPËRNDAJE

Pak me herët është njoftuar nga Apple se konferencën e saj Worldwide Developer Conference (WWDC) do të mbahet nga mesi i muajit Qershor me datë 10 deri 14 në San Francisko. Biletat për ngjarjen do të dalin në shitje prej nesër 25 Prill nga ora 10. WWDC është një konferencë e fokusuar në softuer, kështu nga kjo pritet të shihet më shumë në lidhje me versionet e ardhshme të OS X dhe se çfarë janë planet e kompanisë Apple për platformën iOS 7.

WWDC 2013

Shefi i kompanisë Apple, Tim Cook ka thënë dje se nuk mund të priten produkte të reja deri në vjeshtën e vitit 2013. |ameble|

SHPËRNDAJE