SHPËRNDAJE

Edhe pse Will.i.am ishte një gjyqtar në reality të BBC-së Voice, është raportuar se është takuar me rivalin Simon Cowell të X Factorit në mënyrë që të bashkohen për një reality show të ri për të gjetur Bill Gates, Steve Jobs ose Mark Zuckerberg tjetër.

Anëtar i grupit hip hop The Black Eyed Peas, Will.i.am është i njohur edhe si fan i teknologjisë dhe pajisjeve hi-tech, ku dhe u emërua drejtor kreativ për inovacione në Intel. Duke folur për gazetën Sun, Will.i.am shpjegoi se pse ka qenë në takim me krijuesin dhe yllin e X Factor-në të dy anët e oqeanit. “Ne jemi duke punuar në një projekt të quajtur X Faktor për Teknologji, dhe kjo do të jetë jashtë kësaj bote”, tha ai.

“Këndimi dhe performanca krijojnë disa vende të punës. Por X Factor Tech do të krijojë më shumë vende.”

Shpresojmë kjo të realizohet, duke ju dhënë rinisë një platformë për të shprehur veten dhe pse jo të kemi edhe talent të teknologjisë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE