SHPËRNDAJE

YahooNga fillimi i kësaj jave është njoftuar se gjiganti për kërkim Yahoo! ka blerë kompaninë e marketingut për pajisje mobile Sparq, të cilët lajmin e kishin publikuar në uebfaqen e tyre të internetit.

Sparq është themeluar në vitin 2010 dhe kishte marrë fonde 1.7 milionë $ për të zhvilluar idenë e tyre të biznesit që përfshinë një lidhje të thellë në teknologjinë e aplikacioneve për pajisjet mobile. Kjo teknologji e tyre mundëson që linçet të gjenerohet në një vend të veçantë brenda një aplikacioni nga një faqe krejt tjetër.

Blerja e kompanisë Sparq nga Yahoo e ka detyruar të mbyll menjëherë shërbimet për përdoruesit e tij, kurse kushtet e shitblerjes nuk i ka publikuar asnjëra palë./ameble

SHPËRNDAJE