SHPËRNDAJE

YahooYahoo ka njoftuar se duke filluar nga 15 Korriku do të fillojë resetimin e llogarive (ID) që nuk kanë qenë aktive për të paktën një vit. Kjo do ti mundësoj kompanisë për të nxjerr të lira ID të shumta që nuk janë duke u përdorur. Ndoshta mund të jetë e mirë për dikë, nëse ka qenë duke pritur për ndonjë ID të veçantë.

Yahoo ka thënë se kjo ju mundëson përdoruesve të tyre ekzistues dhe të rinj “që të regjistrohen për një llogari të re që ndoshta e kanë kërkuar që shumë kohë.” Pra, nga Korriku do tu ofrohet kjo mundësi.

Nëse nuk e keni përdorur ID-në tuaj për më shumë se një vit dhe nuk doni ta humbni atë, atëherë para 15 Korrikut hyni në ndonjë shërbim të Yahoo-s për të treguar aktivitetin e llogarisë, përndryshe ju humbet. |ameble|

SHPËRNDAJE