SHPËRNDAJE

Nesë jeni përdorues i shpeshtë i YouTube-it nëpërmes smartphone-it,  tani ka arritur një lajm i mirë sepse aplikacioni YouTube për Android ka nxjerr në dispozicion përditësimin e fundit versionin 4.3.9.

Për t’ju ndihmuar të shikoni video kategoritë në pajisjen tuaj Android, është futur një mënyrë e re në pjesës ballore për shfletim të videove, opsioni TV playback që mund të kontrolloni TV kanalet direkt nga pjesa e sipërme tek lajmrimet (notification bar) si dhe kanë bërë integrimin e rrjetit social të tyre Google+.

Linkun e aplikacionit mund ta shkarkoni këtu. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE