SHPËRNDAJE

(EKSKLUZIVE) Kanë mbetur edhe pak orë para publikimit të Samsung Galaxy S3 Mini dhe siç duket entuziazmi i madh për ta shfaq këtë vegël të mrekullueshme ka bërë që dikush të publikoj foto të S3 Mini pak para kohe.

Kjo është fotoja e cila u siguria për publikun e smartphone-it më të ri të Samsung “Galaxy S 3 Mini”. Nga ajo që vërejmë, qarte mundë të shohim edhe disa nga specifikat themelore që ky i fundit do të përmbaj.

Specifikat themelore harduerike jo-zyrtare:

  • Procesor: 1GHz Dual-Core (Dy-bërthamorë)
  • Kamerë: 5 Megapikselë
  • Ekrani: 4 Inç 800 x 480 WVGA Super AMOLED
  • Sistemi Operativ: Android 4.1 Jelly Bean

Për këtë dhe gjëra të tjera që Samsung do të publikojë do të mësojmë më shumë pas disa ore, kur Samsung-u zyrtarisht lanson Mini-in e ri në Gjermani.

|ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE