SHPËRNDAJE

Një artikull në gazetën japoneze Asahi Shimbun shkruan se modeli i ardhshëm Sony PlayStation 4 do të kushtojë rreth 428 $ në SHBA, 399 £ në Britani të Madhe si dhe 425 € në Evropë.

Nuk ka pasur asnjë konfirmim zyrtar i ndonjë çmimi me pakicë nga Sony në këtë fazë, por vlen të përmendet se, duke u bazuar në thashetheme, çmimi i PlayStation 4 pritet të jetë është rreth 400 €.

Një raport i veçantë në Nikkei Daily thekson se PlayStation 4 pritet të zyrtarizohet në ngjarjen e organizuar nga Sony, e cila do të mbahet në New York City më 20 shkurt. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE