SHPËRNDAJE

Analisti i njohur i teknologjisë informative Peter Misek gazetarë në “Business Insider” deklaroi publikisht se tani më ka parë prototipe të smartphone-it iPhone6.

Shumë prototipe të iPhone 6 tani më po lëvizin nëpër duart e përsonave të caktuar siç janë inxhinieret e Apple.

Nga të dhënat që janë shpërndarë përflitet se iPhone 6 do të ketë një ekran të madhësisë 4.8 inç, me Retina + IGZO ekran, një procesor të llojit të ri A7 (quad-core) katër-berthamore. Ky iPhone pritet që të jetë pa butona fizik dhe vetëm me butona kapacitiv.

Nëse ky lajm del të jetë i vërtet dhe nëse Apple vendos që të publikoj këtë produkt në fillim të 2013, atëherë Apple pa dyshim do të shënonte një rekord të ri në shitje.

|ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE