SHPËRNDAJE

Videot ngacmuese nganjëherë janë të mira. Janë të mira sepse ta japin një paraqitje të shkurtër të një produkti të ri para se të prezantohet. Asus kësaj here ka publikuar një video të tillë nëpërmes profilit të tyre në Facebook. Kjo video është e shkurtër dhe përfshin vetëm dhjetë sekonda. Gjatë këtyre dhjetë sekondave ne shohim një smartphone që shfaqet shpejt dhe në fokus janë dy kamerat e tij në pjesën e pasme.

zenfone1

Kjo na len të kuptojmë se Asus do të lansoj një smartphone të ri dhe me shumë gjasë do të ndodhë në janar në ngjarjen CES. /ameble

SHPËRNDAJE