SHPËRNDAJE

Loja e fundit Call of Duty: Ghosts DLC ka zgjedhur zërin e reperit të shumë njohur Snoop Dogg. Është paksa e çuditshme dhe qesharake mirëpo reperi i njohur do të flas përderisa bëni vrasjet në lojë.

DLC pritet të dal në treg më 22 Prill dhe do të mbërrijë fillimisht në Xbox Live, duke vazhduar pastaj edhe në platformat tjera. Kjo lojë do të kushtojë 2.99 $.

Video më poshtë prezanton zërin e reperit Snoop Doog i cili paraqet zërin e tij në ketë version të kësaj loje. /ameble

[youtube id=”LT1ycFs618g” width=”600″ height=”350″]