SHPËRNDAJE

Acer America të premten ka konfirmuar se Chromebook C7 nga tani e tutje është në dispozicion edhe në dyqanet me pakicë. Më parë ai ishte shitur vetëm nëpërmjet Google Play dhe BestBuy.com, por nga tani konsumatorët mund të blejnë online nëpërmjet TigerDirect, Newegg dhe Staples.com.

Acer C7 Chromebook përmban procesor Intel Celeron 1.1 GHz (2 MB cache), Mobile Intel chipset NM70 Express, Intel HD Graphics 128 MB, 2 GB DDR3 SDRAM (deri në 4 GB), dhe 11.6-inç HD CineCrystal LED ekran LCD (1366 x 768).

Çmimi i Acer C7 Chromebook është 199 $. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE