SHPËRNDAJE

Rovio, që ju e njihni si zhvilluesi që qëndron prapa lojës Angry Birds, ka njoftuar sot se është bashkuar me DreamWorks Animation për të krijuar një lojë të re për smartphone për iOS dhe Android, The Croods. Përveç kësaj loje, një klip ekskluziv i shkurt i një filmi të animuar do të publikohet më datë 14 mars.

Detajet në lidhje me mënyrën se si do jetë loja “The Croods” janë shfaqur nga uebfaqja Rovio e cila ndan informacionet dhe videon e mëposhtme:

[youtube id=”sy51B9V8wNM” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]