SHPËRNDAJE

ZTE ka prezantuar logon e re të ri-dizajnuar, si pjesë e strategjisë së saj për biznesin. Logo e re vjen në përputhje me filozofinë e re të kompanisë, dhe është në linjë me vizionin e tyre me M-ICT (M-ICT qëndron për Media Information Communications Technology).

ZTE logo 1

Logo e re është më e rrumbullakët, dhe më e strukturuar drejt vizionit të tyre. Me vizion të ri, kompania ka në plan të fus produkte të reja që janë më “dinamike, në trend dhe më bindëse për përdoruesit.”

Edhe ZTE pritet të mbaj një konferencë për shtyp javën e ardhshme në ngjarjen CES dhe kështu mbetet të shihet së çfarë pajisje do të na prezantoj kjo kompani. /ameble

SHPËRNDAJE