SHPËRNDAJE

Në ngjarjen e organizuar nga Apple , përveç tabletit Apple iPad Mini 3, Apple iPad Air 2 është prezantuar edhe pajisja iMac me ekranin Retina.

iMac Retina

Apple iMac me Retina ekranin vjen me një rezolucion masiv 5K, pikërisht me rezolucion prej 5120 x 2880 pikselëve i përkrahur nga procesorët Intel Core i5 ose Intel Core i7 deri në 4GHz si dhe ka të integruar kartelën grafike Radeon R9

Shitjet e modelit iMac 27 inç me Retina ekranin do të që nga sot duke filluar me çmimin nga 2,499$. /ameble

SHPËRNDAJE