SHPËRNDAJE

KohavisionPara pak minutash KTV zytraisht njofton opinion se nuk do të tërhiqet nga rrjeti kabllor.

Drejtoresha e grupit Koha, nëpërmjet një komunikate në lajmet e mbrëmjes nga ora 19:00 në kanalin e KTV-së kishte prononcuar se KTV nuk do të tërhiqet nga rrjeti kabllor i ofruar nga IPKO dhe Kujtesa.

Pra, për shikuesit e kanalit në fjalë, dje që ishin me siguri të frustruar me lajmin se KTV do të tërhiqet, mos u brengoseni se një gjë e tillë nuk do të ndodh dhe mund të vazhdoni të qëndroni pran emisioneve tuaja të preferuara në kanalin e KTV-së. |ameble|

SHPËRNDAJE