SHPËRNDAJE

Në ngjarjen e organizuar nga Apple është prezantuar tableti iPad Air 2 i cili me sa duket është tableti më i hollë në botë i përkrahur nga procesori Apple A8X i projektuar posaçërisht për iPad Air 2i i cili është po ashtu edhe 40 për qind më i shpejt se sa procesori i tabletit iPad Air.

Apple iPad Air 2

IPad Air 2 vjen me një kamerë 8 megapikselë e cila mund të incizoj video të plotë HD 1080p si dhe ka të integruar TouchID Apple e cila lejon aktivizimin e pajisjes duke përdorur gjurmët e gishrinjëve sikurse tek modelet iPhone 6, iPhone 6 Plus dhe iPhone 5s.

Apple iPad Air 2 do të lanoshet në treg më 24 tetor me çmime 499$ për modelin WiFi dhe 629$ për modelin LTE. /ameble

SHPËRNDAJE