SHPËRNDAJE

Samsung Galaxy GearKemi dëgjuar shumë thashetheme gjatë këtij muaji se Samsung është duke u futur në lojë me smartwatch, kohët e fundit gjithashtu kemi dëgjuar se pajisja do të quhet Galaxy Gear. Tani Lee Young-hee , zëvendës president ekzekutiv i Samsung Mobile ka thënë për Korea Times se pajisja është e vërtetë, është e bazuar më Android dhe nuk do të jetë një pajisje fleksibile (e lakuar) siç janë shfaqur disa thashetheme. Pajisja do të prezantohet më 4 Shtator.

Në të njëjtën intervistë Young-hee ka konfirmuar në po të njëjtën ngjarje do të prezantohet edhe Galaxy Note 3. |ameble|