SHPËRNDAJE

Disa muaj më parë kemi bërë njoftimin se Microsoft është duke testuar versionin e ri të Internet Explorer 11 për sistemin operativ Windows 7 dhe që nga sot ky version është zyrtarizuar.

Internet Explorer 11

Microsoft ka bërë të ditur se me ketë version është përmirësuar përformanca e shfletuesit.

Internet Explorer 11 mund të shkarkohet drejtpërsëdrejti nga uebfaqja e Microsoft-it duke klikuar në këtë link. |ameble|

SHPËRNDAJE