SHPËRNDAJE

Disa javë më parë kemi prezantuar listën e pajisjeve të brendeve të ndryshme që janë përditësuar si dhe të cilat do të përditësohen në versionin e ri të sistemit operativ Android Kitkat. Ndërsa sot, është zyrtarizuar lista përfundimtarë e pajisjeve nga Samsung të cilat do të marrin përditësimin e fundit Kitkat.

Android 4.4 KitKat

Nëse jeni pronar i njërës nga pajisjeve të më poshtme, veni re se pajisja juaj do të përditësohet me versionin e fundit nga Android Kitkat.

 • Galaxy Note 3
 • Galaxy Note II
 • Galaxy S4
 • Galaxy S4 Mini
 • Galaxy S4 Active
 • Galaxy S4 Zoom
 • Galaxy S III
 • Galaxy S III Mini
 • Galaxy Mega
 • Galaxy Light
 • Galaxy Note 8.0
 • Galaxy Tab 3
 • Galaxy Note 10.1
 • Galaxy Note 10.1 2014 Edition /ameble
SHPËRNDAJE